Τιμολόγηση

Η διαδικασία της τιμολόγησης αλλά και της παρακολούθησης των πληρωμών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας. Ορισμένα από τα προγράμματα τιμολόγησης που είναι διαδεδομένα στην ελληνική αγορά είναι απροσπέλαστα οικονομικά από τη μικρομεσαία επιχείρηση κι επαγγελματία. Άλλα είναι πολυσύνθετα και δύσχρηστα, ενώ άλλα στερούνται μοντέρνων χαρακτηριστικών. Τέλος η συντριπτική πλειοψηφία αποτελούν λογισμικό κλειστού κώδικα, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μην έχει τον πλήρη έλεγχο του προγράμματος, να μη γνωρίζει αν το πρόγραμμα έχει «κρυφά» χαρακτηριστικά και να παραμένει δεσμευμένος στην εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας που το κατασκευάζει.

Στην ATGroup διαφωνούμε με οποιαδήποτε πρακτική lock-in του πελάτη!

Για τους πελάτες μας επιθυμούμε το καλύτερο, πρώτα για εκείνους και ύστερα για εμάς. Για αυτό ασπαζόμαστε τις «ανοικτές» λύσεις, όπως το πρόγραμμα της τιμολόγησης που χρησιμοποιούμε, προωθούμε και γνωρίζουμε πολύ καλά.

Τι είναι;

Το InvoicePlane αποτελεί λογισμικό ανοικτού κώδικα (Open Source). Αυτό πρακτικά σημαίνει πως κατασκευάζεται από μια ανοικτή κοινότητα ανθρώπων, η οποία παρέχει τον κώδικά του ελεύθερα σε όλους. Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι:

  • Ο πελάτης δεν παγιδεύεται σε αποκλειστικές «συνεργασίες»
  • Νέα χαρακτηριστικά είναι πιο εύκολο να ενσωματωθούν
  • Πιθανά προβλήματα ανακαλύπτονται και επιλύονται ταχύτερα

Σε ποιους απευθύνεται

Όπως κάθε εργαλείο προορίζεται για συγκεκριμένη χρήση, έτσι και το InvoicePlane «ταιριάζει» καλύτερα σε συγκεκριμένες ομάδες επαγγελματιών όπως:

  • Λογιστές που θέλουν ένα πρόγραμμα να κρατούν τους πελάτες τους και να εκδίδουν τιμολόγια ή/και αποδείξεις λιανικών συναλλαγών
  • Γιατροί, θεραπευτές κλπ, για έκδοση αθεώρητων αποδείξεων λιανικών συναλλαγών
  • Επαγγελματίες πάσης φύσεων που χρειάζεται να εκδίδουν τιμολόγια στο χώρο του πελάτη με το Laptop ή κάποια συσκευή τους (tablet, smartphone)
  • Εταιρείες κι επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών που έχουν ανάγκη εργασιών προτιμολόγησης ή/και προέγκρισης
  • Οποιοσδήποτε έχει ανάγκη τιμολόγησης και πληρωμής μέσω Internet με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή PayPal

Βασικά χαρακτηριστικά

Το InvoicePlane καταφέρνει να ενσωματώσει δεκάδες χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως:

  • Παρακολούθηση πελατών, προσφορών, παραστατικών και πληρωμών
  • Δυνατότητα χρήσης από οπουδήποτε μέσω υπολογιστή ή συσκευής που έχει πρόσβαση στο Internet

Γιατί να προτιμήσετε την ATGroup

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους είναι προς το συμφέρον σας να συνεργαστούμε. Παρακάτω παραθέτουμε τους σημαντικότερους από αυτούς:

1Έχουμε εργαστεί στενά με λογιστές ώστε να προσαρμόσουμε πλήρως το πρόγραμμα για να ανταποκρίνεται στο ακέραιο στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής νομοθεσίας.

2Είμαστε οι μόνοι στο χώρο που παρέχουμε πλήρως λειτουργικό Demo του προγράμματος, ώστε να ελέγξετε αν το πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες σας πριν πληρώσετε.

3Πραγματοποιούμε την εγκατάσταση και ρύθμιση όλων των παραμέτρων του προγράμματος στις ανάγκες της επιχείρησής σας, παραδίδοντας σε εσάς ένα πλήρως λειτουργικό προϊόν.

4Διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

5Η ATGroup είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που έχει πιστοποιηθεί από τους δημιουργούς του προγράμματος για να παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας και υποστήριξης.

6Διαθέτουμε την πιο ασυναγώνιστη τιμή.

More in this category: Ερωτηματολόγιο »
Είδος εφαρμογής:
Τιμολόγηση
Περιβάλλον εφαρμογής:
Βασισμένο στο Web
Διάθεση:
Ανοιχτού κώδικα
Άδεια χρήσης:
GPL
Γλώσσα προγραμματισμού:
PHP, MySQL
Ιστοσελίδα:
invoiceplane.com