Υπηρεσίες φιλοξενίας

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση οφείλει να διαθέτει τη δική της παρουσία στο διαδίκτυο. Οι λόγοι ποικίλουν, από κανονιστική υποχρέωση έως προβολή και πωλήσεις. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αυτή η διαδικτυακή παρουσία πρέπει να είναι εικαστικά και τεχνικά ορθή.

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Με τον όρο «φιλοξενία ιστοσελίδας» αναφερόμαστε σε όλες εκείνες τις εργασίες που γίνονται στο παρασκήνιο ώστε τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα βίντεο κι όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που συνθέτουν την ιστοσελίδα μας, να βρίσκονται 24 ώρες την ημέρα διαθέσιμα στους επισκέπτες. Η ποιότητα αυτών των εργασιών παρασκηνίου αποτελεί αρκετές φορές και τον καθοριστικό παράγοντα προώθησης ή απώθησης των πελατών.

Μια αργή ιστοσελίδα απωθεί τον επισκέπτη!

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε ευρωπαϊκούς servers υπό τη δική μας πλήρη διαχείριση. Δε μεταπωλούμε υπηρεσίες τρίτων και κατά συνέπεια έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε πολύ υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης κι ευελιξίας από τον ανταγωνισμό. Επιπλέον, έχουμε καλύτερο έλεγχο όλων των υποδομών, μπορώντας να πραγματοποιούμε αναβαθμίσεις και βελτιώσεις όπου πιστεύουμε ότι χρειάζεται. Αυτά εξαργυρώνονται από τους πελάτες μας ως κορυφαία σταθερότητα στις υπηρεσίες που λαμβάνουν.

Δεν είμαστε μεταπωλητές υπηρεσιών και για αυτό είμαστε ανταγωνιστικοί!

Γνωρίζουμε καλά ποιες πρακτικές πρέπει να υιοθετούνται και ποιες να αποφεύγονται και με βάση αυτή τη γνώση παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αξιολογούμε την ανάγκη του πελάτη, ως δική μας ανάγκη και πράττουμε αναλόγως. Για αυτό μπορούμε να παρέχουμε αξιόλογες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων με:

  • Υψηλή διαθεσιμότητα υπηρεσιών που πλησιάζει το 100%
  • Υποδομές υπερσύγχρονης τεχνολογίας
  • Ειδικά παραμετροποιημένο λογισμικό
  • Υψηλά επίπεδα ασφάλειας
  • Κορυφαία εξυπηρέτηση
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Προσπαθύμε να βρούμε λύση σε κάθε πρόβλημά σας

Κορυφαία επίπεδα ασφάλειας

Οι καλύτερες υποδομές δεν έχουν καμία αξία αν δεν είναι ασφαλείς. Στην ATGroup είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε όλα τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να λειτουργούμε την υποδομή μας, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα best practices της πληροφορικής, ώστε τ’ αποτελέσματα να μας δικαιώνουν.

Υψηλή διαθεσιμότητα υπηρεσιών

Ακριβώς επειδή συντηρούμε μόνοι μας τις υποδομές μας, εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές που μας εξασφαλίζουν υπέρ υψηλά επίπεδα διαθεσιμότητας. Τα λεγόμενά μας συνοδεύονται κι από τα απαραίτητα πειστήρια, που αποδεικνύουν με τον πιο αδιάψευστο τρόπο τους ισχυρισμούς μας. Δε θα βρείτε πολλούς παρόχους φιλοξενίας που να δίνουν ΖΩΝΤΑΝΑ στοιχεία διαθεσιμότητας υπηρεσιών!

Backup, Backup και ... Backup!

Στον ψηφιακό κόσμο, η αξασφάλιση των σημαντικών δεδομένων πρέπει να αποτελεί εργασία πρώτης προτεραιότητας. Το μοτό μας είναι:

Οποιαδήποτε εργασία κι αν θέλεις να κάνεις, πρώτα πάρε Backup!

Κι αυτό ακολουθούμε πιστά! Τα δεδομένα από όλους τους Server της φάρμας μας, αντιγράφονται καθημερινά σε άλλους Server. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δεσμευτούμε προς τους πελάτες μας πως ό,τι κι αν συμβεί, θα έχουμε αντίγραφα ασφάλειας των δεδομένων τους.

Η διαδικασία του Backup που έχουμε σχεδιάσει, μας επιτρέπει να διατηρούμε 1 Live Backup ημέρας, 30 επιπλέον Backup ένα για κάθε προηγούμενη ημέρα, καθώς και 12 ακόμη Backup για κάθε προηγούμενο μήνα. Το Live Backup είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον πελάτη ανά πάσα στιγμή. Τα 30+12 Backup διατηρούνται σε τρίτους Servers και είναι διαθέσιμα κατόπιν σχετικού αιτήματος του πελάτη. Το βέβαιο είναι ότι κανείς δε θα μείνει χωρίς Backup!

Πιστοποιητικά ασφάλειας SSL/TLS

Αποκλειστικά για τις ιστοσελίδες που φιλοξενούμε στις δικές μας υποδομές, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε πιστοποιητικά ασφάλειας TLS με πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση. Ενώ ο ανταγωνισμός στα πιστοποιητικά ασφάλειας κυμαίνεται σε τριψήφια νούμερα ανά έτος, εμείς έχουμε αναπτύξει τις κατάλληλες υποδομές ώστε να προσφέρουμε πραγματικά πάρα πολύ χαμηλότερες τιμές.

Πρωτόκολλο HTTP/2

Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη της τεχνολογίας ώστε να υιοθετούμε σε σύντομο χρόνο τα νέα και βελτιωμένα πρωτόκολλα, όπως το HTTP/2 που φέρνει πολλές βελτιώσεις σε σχέση με το «γερασμένο» πλέον HTTP 1.1. Η ενεργοποίηση του HTTP/2 μπορεί σε γίνει χωρίς επιπλέον χρέωση σε όλα τα πακέτα υπηρεσιών φιλοξενίας που διαθέτουμε και το μόνο που χρειάζεται είναι να μας ζητηθεί απλά από τον πελάτη.

Βέλτιστη απόδοση πόρων

Αποτελεί κοινή πρακτική των εταιρειών του χώρου, να φιλοξενούν σε κάθε server εκατοντάδες ή και χιλιάδες ιστοσελίδες, με σκοπό τη μεγιστοποίηση του κέρδους. Η πρακτική αυτή είναι γνωστή κι ως overselling ή overbooking. Το «κερασάκι» για την προσέλκυση των πελατών είναι η παροχή "Unlimited" πόρων (π.χ. χώρο στο δίσκο, λογαριασμοί email κλπ). Επειδή όμως οι πόροι του κάθε συστήματος είναι πεπερασμένοι, γίνεται σαφές πως όσες περισσότερες σελίδες μοιράζονται αυτούς τους πόρους, τόσο πιο αργά θα εξυπηρετούνται. Το αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η μειωμένη απόδοση όλων των ιστοσελίδων που φιλοξενούνται.

Εμείς δε συμφωνούμε με αυτή την πρακτική! Διαχωρίζουμε τη θέση μας θέτοντας όρια στους πόρους που θα αποδίδονται σε κάθε ιστοσελίδα, ώστε όλες να λειτουργούν απρόσκοπτα. Παρακολουθούμε στενά την απόδοση των συστημάτων μας και δε διστάζουμε να επεκτείνουμε την υποδομή μας προσθέτοντας εξοπλισμό, όταν κρίνουμε πως αυτό είναι απαραίτητο.

Καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό

Οι διαχειριστές των υποδομών της ATGroup έχουν πολυετή εμπειρία στον τομέα του Enterprise IT. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι σε θέση να δίνουν λύσεις σε όποια προβλήματα παρουσιάζονται καθώς και στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη. Γνωρίζουμε καλά το αντικείμενο!

Προσωπική εξυπηρέτηση

Οι πελάτες της ATGroup δε «μιλάνε» με τυχαίους εκπροσώπους ή αυτοματοποιημένα συστήματα, ούτε περιμένουν σε γραμμές προτεραιότητας. Κι αυτό γιατί φροντίζουμε να γνωριζόμαστε προσωπικά με τους πελάτες μας ώστε να κατανοούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και να δίνουμε τη βέλτιστη λύση. Επιπλέον, οποτεδήποτε χρειαστούν τη βοήθειά μας, έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν απευθείας με τον άνθρωπο που γνωρίζουν και που ο ίδιος γνωρίζει τις υπηρεσίες που τους παρέχονται. Ποιοτικές κι όχι ποσοτικές υπηρεσίες!

Φιλοξενία email

Εκτός από τις επιχειρήσεις που διαθέτουν δική τους ιστοσελίδα και email, πρόσφατα παρατηρείται μια νέα τάση. Οι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προσωπικού απορρήτου, απομακρύνονται συστηματικά από δωρεάν υπηρεσίες email όπως Gmail, Outlook, Yahoo, κλπ. και στρέφονται σε πιο ασφαλείς υπηρεσίες φιλοξενίας email σε προσωπικό όνομα χώρου.

Επιλέξτε την ATGroup ώστε με χαμηλό κόστος να αποκτήσετε το δικό σας όνομα χώρου [.gr], [.com] ή άλλο και φυσικά την εντελώς προσωποποιημένη διεύθυνση email στο όνομα χώρου που θα επιλέξετε. Κι επειδή το μέγεθος μετράει, επωφεληθείτε από τα πακέτα email που διαθέτουμε με χωρητικότητες από 1 έως και 10GB!

Υπηρεσία:
Φιλοξενία ιστοσελίδας
Χαρακτηριστικά:
Αδιάλειπτη παροχή
Υψηλές ταχύτητες
Ταχύτατη εξυπηρέτηση
Προσιτές τιμές

Δεχόμαστε και Bitcoin
Πακέτα φιλοξενίας:
Δείτε τα πακέτα μας