Υπηρεσίες WEB

Το διαδίκτυο αποτελεί έναν εικονικό πολυ-χώρο με εκατομμύρια χρήστες σε καθημερινή βάση. Η προβολή λοιπόν των επιχειρήσεων σε αυτό το χώρο είναι επιβεβλημένη. Για να επιτευχθεί με επιτυχία αυτό το αποτέλεσμα είναι απαραίτητα τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

Κάντε το πρώτο βήμα κι επιλέξτε την ATGroup για την προβολή σας στο διαδίκτυο.

Ονόματα [.gr]

Ονόματα [.gr]

Για να προβληθεί μια ελληνική επιχείρηση στο διαδίκτυο, θα πρέπει καταρχάς να επιλέξει ένα όνομα χώρου [.gr] με το οποίο θα τη βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι. Επειδή τα ονόματα διατίθενται με σειρά προτεραιότητας είναι σημαντικό να καταχωρηθεί αμέσως το όνομα που έχει επιλεγεί, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος να καταχωρηθεί από άλλους.

Καταχώρηση ονομάτων χώρου [.gr]

Η ATGroup αποτελεί επίσημο καταχωρητή ονομάτων χώρου [.gr] με αριθμό πρωτοκόλλου Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων W2045/24-04-15. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να καταχωρούμε εκ μέρους των πελατών μας ονόματα χώρου [.gr] σε πολύ προσιτές τιμές, γρήγορα και με απλές διαδικασίες.

Υπηρεσία
Ονόματα χώρου [.gr]
Χαρακτηριστικά
Καταχώρηση
Ανανέωση
Μεταβίβαση
Απλές διαδικασίες
Προσιτές τιμές

Δεχόμαστε και Bitcoin
Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Το επόμενο στάδιο μετά την επιλογή ενός ονόματος χώρου, είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή της ιστοσελίδας. Το κρήσιμο σημείο σε αυτό το στάδιο είναι η πλήρης κατανόηση των αναγκών του πελάτη, ώστε οι προτάσεις που θα γίνουν να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην ATGroup αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας του πελάτη, είτε πρόκειται για μια απλή στατική σελίδα είτε για σελίδες με δυναμικό περιεχόμενο, e-shop κλπ. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την καλύτερη τεχνικά, εικαστικά και οικονομικά λύση για εσάς.

Υπηρεσία
Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Χαρακτηριστικά
Κατανόηση αναγκών
Συνεργασία με τον πελάτη
Τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα
Σημασία στη λεπτομέρεια

Δεχόμαστε και Bitcoin
Υπηρεσίες φιλοξενίας

Υπηρεσίες φιλοξενίας

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση οφείλει να διαθέτει τη δική της παρουσία στο διαδίκτυο. Οι λόγοι ποικίλουν, από κανονιστική υποχρέωση έως προβολή και πωλήσεις. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αυτή η διαδικτυακή παρουσία πρέπει να είναι εικαστικά και τεχνικά ορθή.

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Με τον όρο «φιλοξενία ιστοσελίδας» αναφερόμαστε σε όλες εκείνες τις εργασίες που γίνονται στο παρασκήνιο ώστε τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα βίντεο κι όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που συνθέτουν την ιστοσελίδα μας, να βρίσκονται 24 ώρες την ημέρα διαθέσιμα στους επισκέπτες. Η ποιότητα αυτών των εργασιών παρασκηνίου αποτελεί αρκετές φορές και τον καθοριστικό παράγοντα προώθησης ή απώθησης των πελατών.

Μια αργή ιστοσελίδα απωθεί τον επισκέπτη!

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε ευρωπαϊκούς servers υπό τη δική μας πλήρη διαχείριση. Δε μεταπωλούμε υπηρεσίες τρίτων και κατά συνέπεια έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε πολύ υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης κι ευελιξίας από τον ανταγωνισμό. Επιπλέον, έχουμε καλύτερο έλεγχο όλων των υποδομών, μπορώντας να πραγματοποιούμε αναβαθμίσεις και βελτιώσεις όπου πιστεύουμε ότι χρειάζεται. Αυτά εξαργυρώνονται από τους πελάτες μας ως κορυφαία σταθερότητα στις υπηρεσίες που λαμβάνουν.

Δεν είμαστε μεταπωλητές υπηρεσιών και για αυτό είμαστε ανταγωνιστικοί!

Υπηρεσία
Φιλοξενία ιστοσελίδας
Χαρακτηριστικά
Αδιάλειπτη παροχή
Υψηλές ταχύτητες
Ταχύτατη εξυπηρέτηση
Προσιτές τιμές

Δεχόμαστε και Bitcoin
Πακέτα φιλοξενίας
Δείτε τα πακέτα μας
Subscribe to this RSS feed